معرفی ۱۱۰ واحد تولیدی متخلف به مراجع قضایی
به گزارش دهدشت نیوز مدیر کل استاندارد استان در نشست با خبرنگاران که به مناسبت روز جهانی استاندارد برگزار شد گفت: در یکسال گذشته ۱۱۰ واحد تولیدی و عرضه کننده متخلف به مراجع قضائی معرفی شدند.
بهمن رحمتی افزود: در این مدت طی بیش از هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی ۳۰۰ کالای غیر استاندارد و بی کیفیت نیز شناسایی و جمع اوری شد.
وی با اشاره به اینکه ۷۵ درصد تخلفات مربوط به استاندارد در حوزه مصالح ساختمانی است افزود: ۱۵ واحد تولید شن و ماسه و مصالح ساختمانی هم در یکسال اخیر به علت فروش مصالح بی کیفیت پلمپ شدند.
مدیر کل استاندارد همچنین از صدور پروانه استاندارد برای تولید ۸۰ کالا دراستان خبر داد و گفت: صدور پروانه ساختمانی منوط به دریافت مجوز استاندارد آسانسور است، در عین حال شهرداری دوگنبدان از این قانون تخطی می کند.
رحمتی بابیان اینکه هیچ کدام از آسانسورهای ساختمانها بجز ۲ ساختمان اداری در شهرستان گچساران مجوزاستاندارد ندارند اضافه کرد: مسئولیت هر اتفاقی در این بالا برها به عهده شهرداری است
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰