کد خبر : 35560
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۸:۴۱
مسئولین بدانند که همه ملت خواهان اصلاح قانون استفاده مامورین نیروی انتظامی از اسلحه هستند

مسئولین بدانند که همه ملت خواهان اصلاح قانون استفاده مامورین نیروی انتظامی از اسلحه هستند
دهدشت نیوز
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فرهمند خطیب موقت جمعه چرام در خطبه های این هفته شهرستان چرام گفت: درباره چرایی انقلاب اسلامی که چرا انقلاب شد باید عرض کنم که باید وضعیت و موقعیت ایران را درست بشناسیم تا به این سوال برسیم ایران سرزمینی است که به لحاظ استراتژیک و موقعیت حساس جغرافیایی جزو چند منطقه کمنظیر دنیا است ایران با سه قاره آسیا اروپا و آفریقا و اقیانوس هند مرتبط است و هر دولتی که در ایران حکومت کنند روی این سه قاره و اقیانوس هند تاثیرگذار است برای همین در طول تاریخ برای ابرقدرتها تسلط بر ایران همیشه حائز اهمیت بوده است.
وی افزود: یکی از وزرای خارجه آمریکا در همان زمان پیروزی انقلاب اسلامی می گوید با سقوط پهلوی آمریکا خسارت دید که دیگر قابل جبران نیست و ما از امکان مهمی در منطقه حساسی از دنیا محروم شدیم امروز شعار استقلال در جمهوری اسلامی ایران هم دلیل انقلاب است و هم دستاورد آن زیرا هیچ قدرتی در آن زمان این شعار را باور نداشت.
خطیب موقت جمعه چرام بیان نمود: درباره چگونگی انقلاب اسلامی باید گفت از دهه ۴۰ به بعد حضرت امام رحمت الله علیه با یک راهبرد استراتژی مهم حرکت خود را شروع کرد که برای رژیم شاه و قدرتهای مسلط بر ایران شناخته شده نبود این قدرت جدید در فرهنگ سیاسی دنیا وجود نداشت و برای اولین بار در ایران بنا نهاده شد.
فرهمند اظهار داشت: این قدرت از ترکیب سه عنصر زیر شکل گرفت و تحقق یافت,:
عنصر اول مردم متحد آگاه و مومن در صحنه
عنصر دوم آموزههای اسلام ناب محمدی که اسلام سیاسی و اجتماعی است که دارای فرهنگ ظلم ستیز و شهادت طلب است و عامل سوم رهبری و مرجعیت که در مفهوم ولایت فقیه شکل گرفته است ترکیب این سه عنصر قدرتی به وجود آورد که تمام توان شاه و حمایتهای بی نظیر قدرت های بزرگ دنیا نتوانست این قدرت را شکست دهد تا زمانی که این سه عنصر مهم و حیاتی در کنار هم باشند هیچ قدرتی در عالم نمی تواند بر این مرز و بوم تسلط پیدا کند و هر رویارویی با نظام اسلامی برابر شکست و نابودی دشمن خواهد بود.
وی در پایان افزود: شهادت یک مامور نیروی انتظامی استان فارس به دست یک شرور و اراذل است که ضمن تسلیت این حادثه دردناک مسئولین بدانند که همه ملت خواهان اصلاح قانون استفاده مامورین نیروی انتظامی از اسلحه هستند. چرا باید یک شرور مسلح که به نوامیس مردم و مأمور نیروی انتظامی حمله می کند و آن مامور نتواند از سلاح برای دفاع از خودش استفاده کند این قانون باید در اسرع وقت اصلاح شود.
حجت الاسلام فرهمند از تلاش ها و اقدامات شبانه روزی توفیقیان فرماندار چرام تشکر و قدردانی و خواهان همکاری مردم با ایشان شد
برچسب ها :اسلحه ، امام جمعه موقت ، دهدشت نیوز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰