کد خبر : 38272
تاریخ انتشار : جمعه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶

انتقاد امام جمعه سوق از گرانی های افسارگسیخته

انتقاد امام جمعه سوق از گرانی های افسارگسیخته
نماز جمعه سوق امروز برگزار شد.

 

دهدشت نیوز:

افول آمریکا مهمترین شاخصه نظام جدید جهانی

خطیب جمعه سوق گفت: آمارها نشان می‌دهد که افول قدرت اقتصادی آمریکا شروع شده است . در حال حاضر آمریکا بدهکارترین کشور دنیا است ؛ بدهی بیش از ۲۰ هزار میلیارد دلاری آمریکا از میزان تولید ناخالص داخلی آن نیز اندکی بیشتر است و امیدی برای کاهش آن وجود ندارد . خودکشی در آمریکا به بالاترین سطح طی پنجاه سال اخیر رسیده است و حتی تبعات جنگ اوکراین نشان از کاهش قدرت آمریکا و افول آن دارد.

سالروز تخریب حرم مطهر ائمه بقیع علیهم السلام در ۸ شوال

حجت الاسلام کیانی اصل افزود: فاجعه ۸ شوال ، محصول جنایت وهابیت ، خیانت بهائیت و پهلوی اول بود. اکنون با گذر یک قرن از این واقعه تلخ ، هنوز مصیبت آنها در دل ها سنگینی می کند و الحق ، هشتم شوال روز مصیبت و عزای جهان اسلام و امت اسلامی است.

درگذشت فرهیخته جبهه فرهنگی انقلاب نادر طالب زاده

وی باشاره به درگذشت مرحوم طالب زاده گفت: مهمترین ویژگی مرحوم طالب زاده ، فهم عمیق از انقلاب اسلامی بود . دبیری کنفرانس بین المللی افق نو ، دبیری جشنواره فیلم عمار ، موثر بودن در تاسیس شبکه تلویزیونی افق ، نشان دهنده خستگی ناپذیر او در این مسیر مقدس بود. امثال طالب زاده ها ، نماد از خودآگاهی اندیشه انقلاب اسلامی هستند ؛ چرا که می‌دانند انقلاب اسلامی ظاهری باطنی دارد و مهم تر از انقلاب بیرونی انقلاب انفسی و درونی است.

چرا عربستان حاضر به عقب نشینی در برابر ایران شد؟

کیانی اصل تصریح کرد: بن سلمان پس از ۶ سال تلاش برای تصویر سازی از خود به عنوان رهبری قدرتمند ، اکنون به بن بست رسیده است . شکست سیاست‌های منطقه‌ای او ، نه تنها وی را منزوی نکرد بلکه سبب کاهش اعتماد به نفس او هم شده است و این شکست های داخلی و منطقه ای او را در تنگنائی قرار داده چه راهی جز مذاکره با ایران ندارد.

گرانی های افسار گسیخته ، کارهای خوب و اقدامات ارزشمند دولت را زیره سلطه خودش قرار داده است ؛ در هشت ماه گذشته ، حضور و گفتگوی دولت با مردم ، تسریع در واردات واکسن ، مهار اوج گیری کرونا ، پرداخت حقوق و مزایا بدون تاخیر ، تقویت دیپلماسی منطقه‌ای و تجارت با همسایگان ، افزایش صادرات نفت ، پرداخت بدهی های دولت قبل ، عدم استقراض از بانک مرکزی و دور زدن تحریم ها ، اقدامات ارزشمندی بود که انجام دادند اما متاسفانه این گرانی‌های افسارگسیخته و بعضاً افزایش ۱۰۰ درصدی اقلام خوراکی ، این اقدامات را زیر سلطه خود قرار داده و مردم را نسبت به دولت ناامید کرده است ؛ این گرانی های افسار گسیخته ، توطئه ای هست که مردم را ناامید کند ، به مردم اعلام کنید و اگر هم توطئه ای نیست و عدم نظارتها است ، باید نظارت‌ها را تقویت کنید. سرعت عمل و جدیت در حل مشکلات فوری و معیشتی مردم علاوه بر جلب اعتماد ، مردم به کمک دولت خواهد آمد و البته انتظارات مردم از دولت انقلابی و جهادی بسیار بالاتر است و قطعاً مردم نجیب و صبور و انقلابی ما کمک کار دولت در ادامه این راه پر فراز و نشیب هستند.

شهید سید محمد حامی پور در سال ۱۳۳۳/۰۲/۰۶ در خانواده‌ای مذهبی در شهر سوق به دنیا آمد دلیل این ادعا که خانواده‌ای مذهبی بودند این بود که هر سه پسر خانواده در جنگ حضور فعال داشتند. از خصوصیات ایشان : کمک کردن به افراد و باری از دوش مردم برداشتن بود ؛ بار از دوش افراد ضعیف و مسن و زنان بر می داشت ، بسیار اهل بذل و بخشش بود ، بسیار صبور و غیرتی بود. وقتی که خبر شهادتشان را به مادرش دادند ، گفت : امامزاده شاهزاده یوسف سه چراغی نشان دادند که یکی سوسو می کرد ؛ اولی پسرش که شهید شد ، دومی برادرش که شهید شد ( شهید سعادتی فر ) و سومی برادر زاده دیگرش بود که به اسارت رفت و این همان تعبیر سه چراغ سوسو بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405