محکومیت موسسه پزشکی به دلیل بکارگیری افراد فاقد صلاحیت

محکومیت موسسه پزشکی به دلیل بکارگیری افراد فاقد صلاحیت
محکومیت موسسه پزشکی به دلیل بکارگیری افراد فاقد صلاحیت

دهدشت نیوز

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و ویویراحمد از جریمه ۲۵۰ میلیون ریالی و نصب پارچه یک درمانگاه دندان پزشکی فاقد پروانه و به کارگیری افراد فاقد صلاحیت در امورات پزشکی خبر داد.

به گزارش بلادشاپوربه نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد، سید حمزه لقمانی گفت: پرونده تخلف یک موسسه دندانپزشکی به دلیل فاقد پروانه کار و با به گارگیری افراد فاقد صلاحیت در امورات پزشکی در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی یاسوج رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: شعبه پس از بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن مدارک قانونی اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر نصب پارچه بر درب موسسه به پرداخت ۲۵۰میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

لقمانی گفت: با گزارش دانشگاه علوم پزشکی پیرامون کشف این تخلف، پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405