مدیر بحران استانداری: هشدار بارشهای مانسونی در پایان هفته کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: بارش های مانسونی تا پایان هفته جاری پیش بینی و اوج بارش ها بعدازظهر چهارشنبه و روز پنج شنبه است.
به گزارش دهدشت نیوز ، علیرضا نیکروز روز سهشنبه در نشست هماهنگی مدیریت بحران تاکید کرد: سطح زرد هواشناسی مبنی بر بارشهای موسمی در استان ممکن است نارنجی و یا قرمز شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری افزود: در صورت ارتقاء سیستم بارشی و اعلام هشدار سطح نارنجی یا قرمز به مردم اطلاع رسانی می شود تا اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار دهند.
وی تصریح کرد: در صورت اعلام هشدار سطح نارنجی یا قرمز هواشناسی تمامی مرخصی مدیران کل، فرمانداران، بخشداران و دهیاران لغو خواهد شد.
نیک روز با بیان اینکه مناطق گردشگری استان مملو از مسافرین و گردشگران است از اداره کل میراث فرهنگی خواست اطلاع رسانی لازم برای در امان ماندن از بارش های مانسونی به مسافران را انجام دهد.
وی به کوهنوردان توصیه کرد طی این ایام از صعود به ارتفاعات خودداری کنند با توجه به اینکه بیشترین بارش برای مناطق سردسیری بوده امور عشایر هم تمهیدات لازم را برای مناطق عشایری مد نظر داشته باشد.
نیکروز یادآورز شد که بارش های مانسونی نقطه ای و غیرقابل پیش بینی است.
مدیرکل هواشناسی استان هم با بیان اینکه سامانه بارشی مانسونی همه نقاط استان را در بر می گیرد، گفت: بیشترین بارش ها در گچساران و باشت، سرفاریاب، جوخانه و مناطق سردسیری استان پیش بینی شده است.
علی کرمی خاطرنشان کرد: عدم اتراق در بستر رودخانه ها، پرهیز از فعالیت کوهنوردی، عدم چرای دام در حاشیه رودخانه ها، انتقال محصولات کشاورزی به مناطق مسقف و اقدامات لازم برای حوزه شیلات توصیه شده است.
برچسب ها :در پایان هفته کهگیلویه و بویراحمد ، دهدشت نیوز ، مدیر بحران استانداری ، هشدار بارشهای مانسونی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰