کد خبر : 59383
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶

آئین تکریم و معارفه «ریاست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد» برگزار شد

آئین تکریم و معارفه «ریاست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد» برگزار شد
آئین تکریم و معارفه «ریاست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد» برگزار شد

دهدشت نیوز

آئین تکریم و معارفه «ریاست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد» برگزار شد

 

 

مراسم تکریم و معارفه ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی با حضور جمعی از مسئولین دانشگاهی، ستادی و عملیاتی این سازمان برگزار شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی اورژانس استان، روز چهارشنبه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳، مراسم تودیع و تکریم محمدامین نیکویی نژاد و معارفه پرویزغفارفرد، با حضور مشاور و رئیس دفتر حوزه ریاست دانشگاه، معاون معاونت درمان، معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از مدیران دانشگاه و همکاران ستادی و و عملیاتی اورژانس در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

 

در این مراسم محمدامین نیکویی نژاد گزارشی را در خصوص عملکرد اورژانس در دوره مدیریت خود ارائه نمود و پرویز غفار فرد ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شبانه روزی همکاران اورژانس۱۱۵ گفت با تعامل و کارتیمی صحیح و صادقانه می توان موجبات ارتقا خدمت رسانی مطلوب به مردم در سطح استان را فراهم نمود.

 

در پایان این مراسم ضمن تقدیم لوح سپاس ریاست دانشگاه و اورژانس از خدمات نیکویی نژاد در زمان تصدی این مسولیت تقدیر شد و با قرائت متن ابلاغ غفارفرد، تصدی سرپرستی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به ایشان ابلاغ گردید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405