محکومیت بخشدار مرکزی پاتاوه به حبس/ تشکیل پرونده برای رسانه های قانون ستیز

محکومیت بخشدار مرکزی پاتاوه به حبس/ تشکیل پرونده برای رسانه های قانون ستیز
محکومیت بخشدار مرکزی پاتاوه به حبس/ تشکیل پرونده برای رسانه های قانون ستیز

دهدشت نیوز

به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب، سید وحید موسویان گفت: در پی اعلام جرم دادستانی و بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دنا علیه بخشداری مرکزی پاتاوه با منشآ تخلفات انتخاباتی مبنی بر استکاف از اجرای دستورات مقام قضایی و جعل در اسناد رسمی (تغییر لیست اعضا شعبه اخذ رآی حوزه شهر پاتاوه ) پس از تحقیقات مقدماتی در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان در تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۹ قرار جلب دادرسی به اتهامات انتسابی صادر گردید و سپس در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۳۰ پس از رسیدگی قضایی در محاکم کیفری براساس دادنامه شماره ۱۱۹۳۰۵۴_۱۴۰۰ حکم محکومیت متهم در هر دو قسمت اتهامات صادر گردید.

دادستان مرکز استان افزودند ؛ نهایتآ پس از تجدید نظرخواهی مطابق دادنامه ۱۴۰۳۰۴۱۳۹/۴۳۷۸ مورخ ۱۴۰۳/۸/۲۸ حکم بر محکومیت متهم به دو سال حبس تعزیری که سه چهارم از آن تعلیق (بابت جعل در اسناد رسمی وتغییر لیست اعضا شعبه اخذ رای) و انفصال از خدمات دولتی بابت (استنکاف از دستور قضایی) صادر گردید و حکم صادره در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۶ به اجرا درآمده و محکوم علیه جهت اجرای حکم به زندان مرکزی اعزام و معرفی گردید‌.

این مقام عالی قضایی بیان داشتند جلوگیری از اجرای قوانین مملکتی و عدم اجرای دستورات قضایی که برای نفع عامه مردم وضع شده است جرم محسوب می شود و به کلیه مقامات سیاسی و دولتی و سایر اشخاص مرتبط هشدار داده می شود که در اجرای قوانین مملکتی و دستورات قضایی اهتمام جدی داشته باشند.

مدعی العموم افزودند ؛ از رسانه ای که اشراف نسبت به مسائل قضایی نداشته و اقدام به انعکاس خبر برخلاف واقع و بدون اجازه دادستانی داشته است اعلام جرم و پرونده کیفری تشکیل داده شده است و با شخص حقیقی و حقوقی با اشد احوال برخورد خواهد شد تا حاکمیت قانون بر فضای مجازی به حد اعلای خود اعتلا پیدا کند و درس عبرت و هشداری برای سایر اشخاص باشد.

دادستان مرکز استان ضمن هشدار به تمامی فرمانداران و بخشداران و اشخاص مرتبط با انتخابات و ضابطان عام و خاص دادگستری افزودند باید هدف حفظ امانتداری و صیانت از آرای مردم و اجرای بدون تبعیض قوانین مملکتی باشد و تمامی اقدامات مخل سیاست های مذکور به صورت قانونی رصد و برخورد خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405