کد خبر : 60793
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد: کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با مشارکت همه دستگاهها امکان‌پذیراست/ مشارکت ۸۰ درصدی دانش‌آموزان درطرح غربالگری آسیب های اجتماعی

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد: کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با مشارکت همه دستگاهها امکان‌پذیراست/ مشارکت ۸۰ درصدی دانش‌آموزان درطرح غربالگری آسیب های اجتماعی
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد: کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با مشارکت همه دستگاهها امکان‌پذیراست/ مشارکت ۸۰ درصدی دانش‌آموزان درطرح غربالگری آسیب های اجتماعی

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد:
کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با مشارکت همه دستگاهها امکان‌پذیراست/ مشارکت ۸۰ درصدی دانش‌آموزان درطرح غربالگری آسیب های اجتماعی
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمدگفت:کاهش و پیشگیری ازآسیب‌های اجتماعی با مشارکت همه دستگاه‌ها امکان‌پذیر است.
به گزارش ……..دهدشت نیوز ………ایوب رضایی درجلسه نمایندگان عضو طرح نمادیا همان نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان گفت: رسالت اصلی آموزش و پرورش تربیت نیروی انسانی برای آینده جامعه است که مهمترین سرمایه هر کشور محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه مقوله کاهش آسیب‌های اجتماعی با حساسیت خاصی در آموزش و پرورش پیگیری می‌شود، افزود: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای دستگاه‌های عضو طرح نماد براساس شیوه نامه ابلاغی وظایفی پیش بینی شده است که در این زمینه انتظار می‌رود همه دستگاهها با اشراف کامل وظایف خویش را برای اجرای موفق این طرح انجام دهند.
وی با بیان اینکه خط ۱۵۷۰خط اورژانس دانش‌‌آموزی است،گفت: خط ملی ۱۵۷۰ “نماد” (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) شماره تلفنی است که برای ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانش‌آموزان، والدین و فرهنگیان راه اندازی شده است.

وی افزود: بحث رصد و پایش در سامانه نماد، آموزش و پرورش کهگیلویه بویراحمد با ثبت ۸۴ درصد، جزء پنج استان‌ اول کشور است.
رضایی به مشارکت ۸۰ درصدی دانش‌آموزان درطرح غربالگری اشاره کرد و افزود: درمجموع دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم ۴۲ هزار و ۲۳۰ نفر غربالگری شده اند..
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز از تهیه اطلس آسیب‌های اجتماعی در مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد وگفت:طرح اطلس آسیب‌های اجتماعی درسطح شهرستانها و مناطق ۱۳‌گانه استان تدوین شده و هم اکنون نوع آسیب‌ اجتماعی در همه مناطق و مدارس استان مشخص شده که کدام آسیب درکدام منطقه و مدرسه وجود دارد.
وی، افزود: شهرستان دنا عنوان پایلوت طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور انتخاب شده است که برنامه‌های متنوعی برای اجرای مطلوب پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان تدوین و اجرا می‌شود.
در این جلسه نمایندگان دستگاهها به بیان نظرات و پیشنهادات خود بر اساس شیوه نامه ابلاغی طرح نماد پرداختند و بر برگزاری منظم جلسات ائتلاف طرح نماد که متشکل از ۱۴ دستگاه می‌باشد پرداختند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405