سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به دهدشت+تصاویر

دهدشت نیوز
سید ستار هاشمی صبح امروز و در دومین روز سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد راهی شهر دهدشت تا پروژه های ارتباطی این شهر را افتتاح کند.
هاشمی در آیین افتتاح پروژه فیبر نوری شهرهای دهدشت و چرام تاکید کرد:حوزه ارتباطات ثابت نیاز به توجه ویژهتری دارد زیرا در قیاس با متوسط کشوری هم پایینتر است.
وزیر ارتباطات با اشاره به پروژه فیبر نوری تاکید کرد: زمانی میتوانیم از «پوشش» مطلوب شبکه ارتباطی صحبت کنیم که مشترک احساس رضایت کند.
وی تاکید کرد: تا زمانی که مشترک به شبکه فیبر نوری «متصل» نشود، کاری انجام نشده و چرخ اقتصاد بخش به حرکت در نمی آید.
وزیر ارتباطات با تشریح وضعیت شبکه ثابت در استان گفت: از نظر ارتباطی در حوزه شبکه ثابت و ارتباط جاده ای در استان وضعیت مطلوبی نداریم و این موضوع کاملا ملموس است.
در پایان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از مردم استان بابت ناکافی و نامطلوب بودن کیفیت ارتباطات عذرخواهی کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و هیات همراه پیش از حضور در شهر دهدشت، توقفی در روستای صدرالله داشت و سایت ارتباطی این روستا را افتتاح کرد.
با افتتاح این سایت سه روستای فاقد ارتباط صدرالله،حاجی موری و دهابراهیم به شبکه ارتباطی متصل شدند. همچنین ۷ روستای دیگر منطقه که آنتن دهی ضعیفی داشتند تحت پوشش شبکه ارتباطی پرسرعت و پایدار قرار گرفتند.
انتهای پیام















تاریخ انتشار : امروز, ۱۰:۳۱
برچسب ها :ارتباطات و فناوری اطلاعات ، دهدشت ، دهدشت نیوز ، سفر وزیر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰