پیگیری های شبانه روزی فرماندار کهگیلویه برای خدمت رسانی به مردم/اجرای پروژه تعریض جاده کلات_لیرکک علاوه بر ایمنی مسیر بر اقتصاد محلی تاثیر زیادی دارد

پیگیری های شبانه روزی فرماندار کهگیلویه برای خدمت رسانی به مردم/اجرای پروژه تعریض جاده کلات_لیرکک علاوه بر ایمنی مسیر بر اقتصاد محلی تاثیر زیادی دارد
پیگیری های شبانه روزی فرماندار کهگیلویه برای خدمت رسانی به مردم/اجرای پروژه تعریض جاده کلات_لیرکک علاوه بر ایمنی مسیر بر اقتصاد محلی تاثیر زیادی دارد
دهدشت نیوز
سید حمزه محقق زاده اظهارداشت:پروژه‌ محوری تعریض و بهسازی جاده کلات_لیرکک را به عنوان یکی از پروژه های مهم شهرستان نامید و گفت: هدف این پروژه بهبود کیفیت مسیر و تسهیل تردد در منطقه است.
وی خاطرنشان کرد: با وجود تلاش‌های مستمر پیمانکار، اما معارضات دولتی و شخصی مانع از پیشرفت کار شد که با پیگیری های لازم معارضات برطرف و اکنون شاهد روند تسریع‌ در فعالیت های پروژه هستیم.
محقق زاده پیشرفت فیزیکی پیشرفت فیزیکی این پروژه را قریب به ۶۰ درصد عنوان کرد گفت: با توجه به اهمیت آن در تسهیل تردد، بهبود دسترسی‌های اقتصادی و افزایش ایمنی جاده‌ها، امید می‌رود که با ادامه این روند، در مدت زمان کوتاهی شاهد بهره‌برداری کامل از این طرح باشیم.
وی خاطرنشان کرد: اعتبار این پروژه ۶۰ میلیارد ریال تعیین شده است که تأثیر بسزایی در مراحل اجرایی آن خواهد داشت.
فرماندار کهگیلویه اذعان کرد: پروژه تعریض جاده کلات – لیرکک، نه تنها به بهبود وضعیت ترافیکی در منطقه کمک می‌کند بلکه بر توسعه اقتصادی و اجتماعی نیز تأثیر مثبت خواهد داشت.
وی تصریح کرد: با تسهیل دسترسی به امکانات و خدمات بیشتر، زندگی مردم در این منطقه بهبود یافته و گام‌های مؤثری در راستای رشد و پیشرفت شهرستان برداشته خواهد شد.
محقق زاده با قدردانی از همکاری مؤثر اداره برق و آب و فاضلاب؛ جهاد کشاورزی و همچنین مردم منطقه، افزود: همکاری و همدلی مردم و نهادهای مرتبط باعث شده است که این پروژه در مسیر موفقیت قرار گیرد و امیدواریم با ادامه این روند، به اهداف تعیین شده دست پیدا کنیم.فارس
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405