زمینه را برای سرمایهگذاری شرکتهای دانشبنیان فراهم کردیم

دهدشت نیوز
زمینه را برای سرمایهگذاری شرکتهای دانشبنیان فراهم کردیم
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: همه شرایط برای سرمایهگذاری شرکتهای دانشبنیان و نوآور در استان فراهم شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربینالملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در دیدار سرمایهگذاران شرکتهای دانشبنیان گفت: سیاستهای دولت و روند کنونی در دنیای علم میطلبد بحث شرکتهای دانشبنیان، نوآور و فناور مورد توجه جدی باشد.
استاندار با اشاره به اینکه، حمایت از سرمایهگذار را با جدیت در دستور کار قرار دادیم، افزود: هرگونه سرمایهگذاری شرکتهای دانشبنیان و نوآور در استان با همکاری و حمایت معاونت علمی رئیس جمهور به پیش می رود.
وی با اشاره به اینکه در همین راستا باید کارخانه نوآوری احداث شود تا فرآیند گامهای تبدیل علم به محصول شکل گیرد، اظهار داشت: کلنگ احداث این پروژه دهه فجر امسال به زمین زده شد و ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات در اختیار استان قرار گرفت.
رحمانی بیان کرد: در همین راستا مسئولان استانی بازدیدی از کارخانه نوآوری شیراز داشته باشند و با کسب تجربیات، برای اولویت ها و فعالیت های خود برنامه زمان بندی ارائه دهند.
استاندار تاکید کرد: بنا به اهمیت موضوع جلسات شرکت های دانش بنیان و نو آور به صورت هفتگی برگزار و مسائل بررسی و پیگیری شوند.
برچسب ها :برای سرمایهگذاری ، دهدشت نیوز ، زمینه ، شرکتهای دانشبنیان ، فراهم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰