تلاش مستمر شرکت آب و فاضلاب استان برای ارتقای کیفیت و بهداشت آب در مناطق شهری و روستایی
*انجام بیش از ۹۱۷ هزار آزمایش میکروبی، کلرسنجی و کدورتسنجی برای تضمین سلامت آب شرب در کهگیلویه و بویراحمد/
تلاش مستمر شرکت آب و فاضلاب استان برای ارتقای کیفیت و بهداشت آب در مناطق شهری و روستایی
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد رضا رضایی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: برای تأمین سلامت آب شرب و ارتقای شاخصهای بهداشتی، در سال گذشته قریب به ۹۱۷ هزار آزمایش میکروبی، کلرسنجی و کدورتسنجی در مناطق شهری و روستایی استان انجام گرفت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با اعلام این خبر افزود: در حوزه شهری۲۳ هزار آزمایش کلرسنجی، ۲۴ هزار آزمایش کدورتسنجی و ۱۱۰۰ آزمایش میکروبی انجام شد، که این آمار نشان از تلاش مستمر برای تضمین سلامت آب مصرفی شهروندان دارد.
رضایی در ادامه با بیان اینکه در بخش روستایی نیز با توجه به اهمیت ویژه تأمین آب سالم برای ساکنان مناطق مختلف روستایی، نظارتهای بهداشتی بهصورت گستردهتری دنبال می شود، افزود: در سطح روستاهای استان نیز ۴۶۰ هزار آزمایش کلرسنجی،۳۹۰هزار آزمایش کدورتسنجی و ۱۹هزار آزمایش میکروبی در طول سال گذشته انجام گرفته است.
برچسب ها :ارتقای کیفیت و بهداشت آب ، تلاش مستمر ، دهدشت نیوز ، شرکت آب و فاضلاب استان ، مناطق شهری و روستایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰