دادستان یاسوج خبر داد: دستگیری تعدادی عناصر مرتبط با گروه‌های معاند در کهگیلویه و بویراحمد

دادستان یاسوج خبر داد: دستگیری تعدادی عناصر مرتبط با گروه‌های معاند در کهگیلویه و بویراحمد
دادستان یاسوج خبر داد: دستگیری تعدادی عناصر مرتبط با گروه‌های معاند در کهگیلویه و بویراحمد

دهدشت نیوز

سید وحید موسویان، با تجلیل از مردم فهیم و انقلابی ایران که همواره حامی نظام اسلامی و ارزش‌های دفاع مقدس بوده‌اند، تأکید کرد: ملت غیور ایران با وحدت و هوشیاری خود، هرگونه توطئه دشمنان را خنثی خواهند کرد.

دادستان یاسوج با ذکر و یاد از سرداران شهید، شهدای هسته‌ای و مردم بی‌گناه خاطرنشان کرد: خون پاک این شهیدان، سند محکمی بر مبارزه بی‌امان با استکبار جهانی و صهیونیسم جنایتکار است.

وی تصریح کرد که دستگاه قضایی با تمام قوا از امنیت ملی و منافع جمهوری اسلامی ایران پاسداری خواهد کرد و با عوامل اخلالگر و جاسوسان به شدیدترین شکل ممکن برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

مدعی العموم استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: با هوشیاری و تلاش مأموران امنیتی و قضایی، تعدادی از عناصر مرتبط با گروه‌های معاند که در راستای اهداف دشمنان نظام فعالیت می‌کردند، شناسایی و دستگیر شده‌اند.

دادستان یاسوج تأکید کرد که پرونده‌های متهمان در شعبه ویژه رسیدگی به جرائم امنیتی در حال بررسی است و متهمان تفهیم اتهام شده و با شدیدترین برخورد قانونی با عوامل اخلال‌گر در امنیت ملی اقدام خواهد شد. 

موسویان از همکاری آگاهانه مردم در گزارش فعالیت‌های مشکوک تقدیر کرد و گفت: هوشیاری مردم، سد محکمی در برابر نفوذ دشمنان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405