کد خبر : 67716
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۵

بازدید از چند طرح‌ عمرانی، گردشگری در بخش موگرمون

بازدید از چند طرح‌ عمرانی، گردشگری در بخش موگرمون
بازدید از چند طرح‌ عمرانی، گردشگری در بخش موگرمون

بازدید از چند طرح‌ عمرانی، گردشگری در بخش موگرمون

فرماندار شهرستان لنده، دادستان عمومی و انقلاب، بخشدار موگرمون و جمعی از مدیران شهرستان از چند طرح عمرانی و گردشگری بخش موگرمون بازدید کردند. این بازدید با هدف بررسی مشکلات پروژه‌ها و رفع موانع اجرایی و معارضات صورت گرفت.

بررسی طرح‌های گردشگری موگرمون
در آغاز این بازدید، دو طرح گردشگری بخش موگرمون مورد بررسی قرار گرفت. این پروژه‌ها با مشکلات و معارضاتی از گذشته روبه‌رو بودند که بخشی از مسایل در استان حل شد و مقرر شد ادارات جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و گردشگری ظرف دو ماه آینده با رفع همین معارضات طرح را به سرانجام برسانند.
اعتبار تخصیص‌یافته به این طرح‌ها حدود ۵ میلیارد تومان از محل نفت و استانی است و پیش‌بینی می‌شود با رفع معارضات ، طرح های گردشگری رونق بگیرند.
تقوی افزود: ترک فعل و کوتاهی مدیران به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست و در صورت هر گونه سهل انگاری با مدیران مربوطه برخورد خواهد شد.
وی زمان بندی برای حل مشکلات طرح ها را مهم دانست و گفت: ظرف دو ماه آینده باید این مشکلات حل و فصل شود.
مشکلات طرح‌های پرورش ماهی

در ادامه، مسئولان از طرح‌های پرورش ماهی بازدید کردند. طی این بازدید مشخص شد که دیوارکشی‌های غیرمجاز باعث کاهش عرض جاده‌های روستایی شده و همچنین نبود رعایت بهداشت در این مزارع موجب آلودگی آب رودخانه و انتشار بوی نامطبوع در منطقه شده است.
فرماندار شهرستان دستور بررسی وضعیت بهداشتی از جمله شرایط مناسب طرح، و بوی نامطبوع طرح ماهی های حاشیه رودخانه موگرمون را داده و گفت: در اسرع وقت نتیجه نمونه گیری و آزمایش در اختیار دادستانی قرار گیرد.

پیشرفت پل وحدت و اعتبارات تخصیصی
در گام بعدی، بازدید از پل وحدت در بخش موگرمون انجام شد. این پروژه در سال جاری با اعتبارات نفت (۳ میلیارد تومان)، بحران (۴ میلیارد تومان) و کمیته برنامه‌ریزی شهرستان (۲ میلیارد تومان) در مجموع ۹ میلیارد تومان اعتبار مصوب دریافت کرده است.

تأکید دستگاه قضایی بر برخورد با قصور مسئولان

افشین جبارنژاد، دادستان عمومی و انقلاب لنده، در حاشیه این بازدید اظهار داشت:
دغدغه‌های مردم بخش موگرمون شامل بوی نامطبوع طرح‌های پرورش ماهی، تعرض به جاده‌های روستایی و توقف برخی طرح‌های گردشگری ناشی از کوتاهی مسئولان است. پس از پایان مهلت تعیین‌شده برای رفع مشکلات، مجدداً پروژه‌ها را به‌صورت میدانی بررسی خواهیم کرد و در صورت مشاهده ترک فعل یا قصور، موضوع به‌صورت قضایی پیگیری و پرونده تشکیل خواهد شد.»

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405