کد خبر : 68003
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷

از تقدیر فرماندار لنده از حجت الاسلام موحد تا درخواست

از تقدیر فرماندار لنده از حجت الاسلام موحد تا درخواست
از تقدیر فرماندار لنده از حجت الاسلام موحد تا درخواست

دهدشت نیوز

فرماندار لنده در حاشیه بازدید نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده گفت:پروژه آبیاری اراضی دشت بن تعیین تکلیف و برای اجرای ان اعتبارات ویژه ای در نظر گرفته خواهد شد.

تقوی افزود: ۱۲ میلیارد از محل نفت و اعتبارات استانی مصوب شده در کمیته برنامه ریزی برای پروزه در نظر گرفته شد.

تقوی ضمن گلایه از سهل انگاری ها در احرای پروژه و توقف چند ساله و برداشت ۱۳ میلیارد پیمانکار قبلی از محل اعتبارات پروژه ار نماینده خواست تا توجه ویژه ای به این پروژه شود.

وی گفت: با راه اندازی این پروزه ۵۰۰ هکتار از اراضی شرق شهرستان لنده زیر کشت خواهد رفت و باعث استعالزایی بیش از ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم خواهد شد.

وی از توجه ویژه حجت الاسلام والمسلمین موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و استاندار دکتر رحمانی تقدیر کرد و از وی خواست در سطح ملی در خصوص اختصاص اعتبارات به پروژه های نیمه تمام و راکد شهرستان اهتمام ویژه ورزد.

شایان ذکر است این پروژه تنهاپروژه جهش تولید شهرستان خواهد بود و باعث رونق تولید در سال سرمایه گذاری برای تولید خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405