نخستین جلسه رؤسای مناطق پنج‌گانه‌ی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور: تأکید بر پویایی سازمان و حل چالش‌های استانی

نخستین جلسه رؤسای مناطق پنج‌گانه‌ی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور:  تأکید بر پویایی سازمان و حل چالش‌های استانی
نخستین جلسه رؤسای مناطق پنج‌گانه‌ی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور: تأکید بر پویایی سازمان و حل چالش‌های استانی

دهدشت نیوز
نخستین جلسه رؤسای مناطق پنج‌گانه‌ی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور:

تأکید بر پویایی سازمان و حل چالش‌های استانی

محل برگزاری:سالن جلسات سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور

نخستین گردهمایی رؤسای مناطق پنج‌گانه‌ی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با محوریت انسجام سازمانی، اصلاح ساختارها، تسهیل دسترسی به اطلاعات و بررسی چالش‌های استانی در سالن جلسات سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار شد.

در این نشست، مهندس حامد رستمیان تل‌زالی رئیس منطقه‌ی پنج سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ، با تأکید بر اهمیت هم‌فکری مناطق استانی در مسیر رشد و تحول سازمانی گفت:هم‌افزایی و هماهنگی میان استان‌ها، نقشی اساسی در اصلاح قوانین، ضوابط و تسهیل فرآیندها دارد و می‌تواند پویایی نظام مهندسی کشاورزی را تضمین کند.
وی افزود:
یکی از گام‌های مهم در راستای شفافیت و دسترسی آسان به اطلاعات، وب‌سرویس شدن تفاهم‌نامه‌های استانی است که می‌تواند به یکپارچه‌سازی اطلاعات و تسهیل فرآیندها کمک شایانی نماید.

چالش‌های استانی و راهکارها

در این گردهمایی، رؤسای مناطق به تشریح مهم‌ترین چالش‌های استان‌های خود پرداختند. از جمله مهم‌ترین این چالش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بلاتکلیفی صدور مجوز دامداری‌های روستایی:این موضوع به عنوان یکی از چالش‌های اصلی دامداران روستایی مطرح شد و بر لزوم تسریع در فرآیند صدور مجوزها تأکید گردید.
ضرورت اجرای هرچه سریع‌تر دستورالعمل بند (خ) ماده ۷۱ قانون برنامه پنج‌ساله‌ی هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران:اجرای این بند که به وب‌سرویس شدن سامانه‌های «سبک» و «سانکا»اشاره دارد، می‌تواند زمینه‌ساز همکاری و اشتغال کارشناسان و مسئولین فنی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی شود. این امر به ویژه با توجه به مشکلات موجود در سامانه سانکااز اهمیت بالایی برخوردار است.
مشکلات و نواقص سامانه سانکا:در این جلسه به طور ویژه در خصوص برطرف شدن خطاهای سامانه سانکا، زمان‌بری پاسخ انجام‌دهندگان، گزارش پرداخت هزینه انجام‌دهنده کار مالی در سامانه سانکا، و لزوم اصلاح و ویرایش برخی از زیرسیستم‌ها گفتگو شد.
ارجاعات در سامانه‌ی سانکا:لزوم تسهیل و تسریع فرآیند ارجاعات در این سامانه مورد تأکید قرار گرفت.

وضعیت فارغ‌التحصیلان رشته‌های محیط زیست و صنایع غذایی:
لزوم توجه به اشتغال و به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها در پروژه‌های مرتبط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تأکید بر اجرای بند (خ) ماده ۷۱ قانون برنامه‌ی هفتم توسعه

مهندس رستمیان تل‌زالی در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهمیت اجرای هرچه سریع‌تر بند (خ) ماده ۷۱ قانون برنامه‌ی پنج‌ساله‌ی هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایرانتأکید کرد و گفت:
با وب‌سرویس شدن سامانه‌های سبک و سانکا، می‌توان ضمن ایجاد شفافیت و تسهیل فرآیندها، زمینه‌ی همکاری و اشتغال مشاوران،کارشناسان و مسئولین فنی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را فراهم نمود.
در پایان این گردهمایی، رؤسای مناطق بر لزوم پیگیری و حل مشکلات موجود در استان‌ها تأکید کردند و خواستار بهره‌گیری از نظرات و پیشنهادات کارشناسان و متخصصان استانی در راستای ارتقای عملکرد سازمان شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405