قانون برای همه ی ما فصل الخطاب است/هیچ شخص نباید خود را بالاتر از قانون بداند
دهدشت نیوز
حجت الاسلام سید نورالله افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: خویشتن داری در برابر خواهش های نفسانی، پرهیز از موجبات خشم خداوند را تقوا گویند. تقوا دارای اثات دنیوی و اخروی می باشد.خدای عالم اهل تقوا را دوست می دارد او فرمود
امام جمعه چرام با بیان اینکه با فتح اندلس در سال ۹۲ هـ. ق توسط مسلمین و حکومت هشتصدساله آنان، این سرزمین اروپایی( جنوب غربی اروپا)، «مهد تمدّن شد و علم در اروپا از همان تمدّن آندلسىِ قرون اوّلیه اسلام شکوفا شد»، افزود: در طول دوران زمامداری مسلمانان بر سرزمین اندلس، دانشمندان و متفکران بزرگی مانند ابنرشد اندلسی، ابنحزم، ابنعربی، ابنباجه؛ ابنطُفیل، زهراوی، ابنبیطار، ابنعبدربه مولف العِقد الفرید قُرطُبی صاحب تفسیر، ابن عبد البر صاحب الاستیعاب، ابنفرناس، زرقالى، مَجریطى، ابنصغار، بَطروجى در رشتههای فلسفه، عرفان، تدبیات، تاریخ، جامعهشناسی، ریاضیات، هیئت، نجوم، معماری، شهرسازی، طب، گیاهشناسی، داروسازی، شیمى، کشاورزی، زراعت و… پا به عرصه تمدن اسلامی گذاشتند.
وی ادامه داد: مهندسان مسلمان در معمارى به قله هاى رفیع این دانش دستیافتند و چنان آثار ماندگارى را از خود به جاى گذاشتند که امروزه بیش از ۴۵ میلیون نفر جهانگرد سالانه از این آثار بازدید مىکنند.
افشار با بیان اینکه چرا اندلس از اوج قدرت، عظمت و شکوه به حضیض ذلت و خوارى کشیده شد و به خاک سیاه نشست؟ آیا گردش روزگار چنین است یا نتیجه اعمال؟، عنوان کرد: از جستجو در متون تاریخى مىتوان دو عامل اختلاف و تفرقه و فساد اخلاقى را اصلیترین دلائل انحطاط تمدن اندلس دانست.
وی با بیان اینکه مهمترین علت شکست مسلمانان در اندلس را نیز باید در درگیرىهاى داخلى حاکمان جستجو کرد، بیان کرد: وقتی اختلاف و فساد اخلاقى مهمترین علل اضمحلال حاکمیت مسلمانان در اندلس است؛ آیا نباید هشیار باشیم؟ آیا تاریخ تکرار نمىشود؟ آیا نباید از تاریخ اندلس عبرت آموخت؟ مگر غیر از این است «لاَ یلْسَعُ اَلْمُؤْمِنُ مِنْ جُحْرٍ مَرَّتَینِ»؟
افشار با بیان اینکه شیعهخانه اهل بیت(ع)، آندلس نیست، افزود: واقعیت این است که ایران اسلامی، نه آندلس است و نه شوروی و نه حتی کشورهای کوچکی که غرب موفق به انقلاب و استحاله در آنها شد کرامت و ارزش والای انسان و آزادی توأم با مسئولیت او در برابر خدا» پیام سعادت بخش و مشترک همه ادیان توحیدی است که بر تارک میثاق ملی ملت مؤمن ایران اسلامی میدرخشد.
وی ادامه داد: ایجاد محیط مساعد برای رشد فضائل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوی و مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی» اولین و مهمترین وظیفه دولت جمهوری اسلامی ایران در قانون اساسی است که امروز نیروی انتظا می جمهوری اسلامی در قالب «طرح نور» به دنبال مبارزه با هنجارشکنان حجاب و مروجان تباهی و معصیت خداوند در جامعه است که قدردانی مردم و مومنین را از نیروی مقتدر انتظامی کشور و شهرستان چرام دارم.
افشار عنوان کرد: ممکن است فردی بگوید من اعتقاد دینی ندارم یا حتی اقلیت دینی هستم و نمیخواهم رعایت کنم و با این نگاه، نسبت به اقدام مهم پلیس در مقابله با بیحجابی معترض باشد و آن را نپذیرد لذا پاسخی حقوقی را در دفاع از عملکرد پلیس ضروری میدانم. اینجا همانند قوانین رانندگی است. فرد با هر اعتقاد و دین و مذهبی میبایست قانون رانندگی را رعایت کرده و به آن احترام بگذارد. قانونگذار هم به پلیس اجازه داده که با قانون شکن برخورد و جریمه کرده یا حتی خودرو را توقیف کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: آزمون کنکور ثمره ی تلاش دانش آموزان بعد از یک دهه درس است و وظیفه ما مسولین برگزاری آزمون کنکور و خدمت به دانش اموزان و اولیای گرامی است و شاهد بودم که مدت ها است مسولین آموزش و پرورش شهرستان چرام در فکر برگزاری کنکور هستند، تا فضایی امن همراه با آرامش را در این روز شاهد باشیم.
افشار افزود: باتوجه به ظرفیت شهرستان، تلاش های خوبی برای این امر توسط مسولین مربوطه صورت گرفت که مراتب سپاس و قدردانی خود و اولیای دانش آموزان را از مدیریت و عوامل برگزای کنکور اعلام می دارم و نکته دوم استفاده از تجارب سال های گذشته و روحیه بالای قانون مداری مجریان برگزاری کنکور بود و باید همه ی ما مسولین خود را در برابر قانون خاشع بدانیم و قانون برای همه ی ما فصل الخطاب باشد، وقتی رهبر عزیز و حکیم انقلاب یا ریس جمهور و ریس قوه قضاییه، متواضعانه خود را در مقابل قانون تابع می دانند هیچ شخص دیگری نباید خود را بالاتر از قانون بداند.
انتهای پیام/
برچسب ها :امام جمعه چرام ، دهدشت نیوز ، فصل الخطاب ، قانون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰