کد خبر : 63835
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: مسابقات ورزش دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد با قهرمانی دانش‌آموزان چاروسا

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش  کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:    مسابقات ورزش دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد با قهرمانی دانش‌آموزان چاروسا
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: مسابقات ورزش دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد با قهرمانی دانش‌آموزان چاروسا

دهدشت نیوز

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش  کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

 

مسابقات ورزش دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد با قهرمانی دانش‌آموزان چاروسا

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش‌ و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز مسابقات ورزش دانش‌آموزی این استان  از روز ۲۴ فروردین‌ماه با حضور پرشور دانش‌آموزان در سه مقطع تحصیلی و در ۱۲ رشته ورزشی در شهر یاسوج خبر داد.

 

به گزارش…….. فرشید کرمی با اعلام این خبر گفت: این دوره از مسابقات با هدف توسعه و ترویج فرهنگ ورزش، ارتقاء سطح سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان و نیز شناسایی استعدادهای برتر ورزشی در سطح استان برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به فضای پرشور افتتاحیه افزود: در آغاز این رقابت‌ها، حضور دلگرم‌کننده و مؤثر مدیرکل محترم آموزش و پرورش استان نقش مهمی در ایجاد انگیزه، نشاط و هیجان میان شرکت‌کنندگان داشت.

 

کرمی در ادامه گفت: در نخستین روز این رقابت‌ها و در بخش متوسطه دوم پسران، تیم چاروسا با عملکردی درخشان موفق به کسب مقام قهرمانی شد، تیم بویراحمد به عنوان نایب‌قهرمان معرفی شد و تیم‌های بهمئی و دنا نیز به‌صورت مشترک به مقام سوم دست یافتند.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان با بیان اینکه این رقابت‌ها تا پایان اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: این مسابقات با رقابت تیم‌های دختران در رشته فوتسال مقطع متوسطه دوم پیگیری می‌شود.

 

فرشید کرمی در پایان گفت: بی‌شک برگزاری این مسابقات گامی مؤثر در مسیر پرورش نسلی پویا، سالم و باانگیزه است و امیدواریم شاهد شکوفایی هرچه بیشتر توانمندی‌های ورزشی دانش‌آموزان استان باشیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405